http://www.tasteline.com/Recept/Snabba_pasktartan |
Ingredienser
0,5 dl |
10 st |
6 dl |
1 förpackning |
1 dl | ||
till garnering | ||
Tillagning
1. Bred sylt på det understa lagret av tårtbottnen och lägg på ytterligare en tårtbotten.
2. Vispa 2 dl grädde och blanda försiktigt med nutella. Bred blandningen över det andra lagret, tjockare i mitten och tunnare längst kanterna. Krossa marängerna grovt och fördela ovanpå. Lägg på sista tårtbottnen och forma den som en kulle ovanpå grädden.
3. Vispa ca 4 dl grädde, bred grädden över tårtan med en palett eller slickepott.
4. Kavla ut marsipanen tunt. Lägg florsocker på bakbordet för att marsipanen inte ska fastna. Ta ut bokstäver eller andra figurer och garnera tårtan med. Häll över strössel.
Klickar du på någon av dom blåa länkarna så kommer du till Tastelines sida där du kan hitta en massa andra goda recept
2. Vispa 2 dl grädde och blanda försiktigt med nutella. Bred blandningen över det andra lagret, tjockare i mitten och tunnare längst kanterna. Krossa marängerna grovt och fördela ovanpå. Lägg på sista tårtbottnen och forma den som en kulle ovanpå grädden.
3. Vispa ca 4 dl grädde, bred grädden över tårtan med en palett eller slickepott.
4. Kavla ut marsipanen tunt. Lägg florsocker på bakbordet för att marsipanen inte ska fastna. Ta ut bokstäver eller andra figurer och garnera tårtan med. Häll över strössel.
Klickar du på någon av dom blåa länkarna så kommer du till Tastelines sida där du kan hitta en massa andra goda recept
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Inlägg i den här bloggen skrivs av personer som har daglig verksamhet i Höganäs kommun. Lämna gärna en kommentar, då blir vi glada!
Kom ihåg att behandla andra som du själv vill bli behandlad, tack!
<3